maanantai 30. toukokuuta 2011

Pätkis-suklaamousse


Tehtiin tätä jälkkäriksi, ja tuli ihan mahtavaa! Nopea tehdä ja hieman minttusuklainen ihanuus vie kielen menneessään ! (: Helppo ja nopea resepti. Myös monikäyttöinen ! Sopii myös leivosten ja kakkujen kuorrutteeksi.


Ainekset:

130 g maitosuklaata
½ ps pätkispaloja
4 dl vispikermaa
( 1 tl kanelia )

Ohje:

1. Sulata suklaat kattilassa tai mikrossa.

2. Anna jäähtyä, mutta varo ettei jähmety.

3. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi ja sekoita suklaasula joukkoon.

4. Voit maustaa moussen haluamallasi tavalla, kuten kanelilla tai vaniljalla.

5. Koristele halutessasi ja nauti ! (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti